Andebryst med asparges og ærter​

Dette er en ret nem, hurtig og velsmagende sommerret.

Sværhedsgrad: Let
Antal personer: 4

Ingredienser

  • 2 andebryst
  • Små kogte kartofler
  • 2 dl ærter
  • 12 grønne asparges
  • 50 gram smør
  • 1 dusk persille - hakket

Sådan gør du

Andebryst:
Rids skindet på andebrystet

Læg brystet nedad på en kold pande

Sæt varme på og steg skindet sprødt og gyldent

Sæt i ovnen ved 150 grader til en kernetemperatur på 58 grader

Det tager ca 10 minutter

Lad brystet hvile 5 minutter før udskæring

Grøntsager:

I et fad/skål kommes asparges skåret i mundrette størrelse, ærter og kartofler

Store kartofler deles i mindre mundrette størrelser

Kog 2 liter vand og hæld over

Lad det stå 5 minutter

Hæld vandet fra og server

Sovs:
Smelt smørret sammen med den hakkede persille uden smørret tager farve

Anret:
Kom grøntsagerne i en dyb tallerken og hæld smørsovs oven på

Anret nogle skiver andebryst oven på​

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk