And med Pasta og Oliven

Hjemmehakket grofthakket andekød fra lår og bryst sammen med pasta

Sværhedsgrad: Middel

Antal personer: 4​​

Det skal du bruge

  • 2 Andelår
  • 2 Andebryster
  • 300 g tørret pasta
  • 1 håndfuld oliven
  • 1 dåse hakket tomat
  • 1 chili
  • 2 fed hvidløg - finthakket
  • 1 løg - finthakket
  • Parmesan
  • Basilikum blade

Sådan gør du

Kødet/sovsen:
Tag først skindet af både bryst og lår

Kom det på en pande og steg lidt så du får lidt stegefedt som vi skal bruge til at stege i, kasser skindet efterfølgende

Skær kødet fra lår og hak det sammen med brystkødet

På panden med andefedtet steges løg og hvidløg ved lav temperatur ca. 5 miutter

Skru op for varmen og kom kødet på og giv det stegeskorpe

Kom tomat på og lad det koge i ca. 15 minutter

Smag til med hakket chili, salt og peber

Pasta:
Kog efter anvisningen på posen og bland i kødsovsen når det er al dent

Anret:
Befri oliven for sten ved at mose dem men en finger og fjern sten

Kom pasta/kødsovs på en tallerken og oliven oven på

Pynt med høvlet parmesan og basilikum blade

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.dk