And i Pitabrød​

Ønsker du at bringe And ind i det moderne køkken, så prøv And i Pitabrød. Passer perfekt ind i den travle hverdag og garanterer dig en unik smagsoplevelse.

Sværhedsgrad: Let

Antal personer: 4​

Det skal du bruge​

Ingredienser

  • 4 pitabrød
  • 3 andebryster
  • 1 rødløg
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • Salat - her ærteskud
  • Fetaost
  • Tomater
  • Dressing.
  • 4 spsk græsk yoghurt 10%
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk flydende honning
  • Saft fra 1/2 citron

Sådan gør du​

Andebryst:

Træk skindet af og steg det let på en pande så lidt fedt frigives.

Smid skindet ud

Kødet skæres helt tyndt og steges i fedtet sammen med et rødløg skåret i skiver

Kom spidskommen på

Tomater:
Skæres i tern

Pitabrød:
Varmes og flækkes i 2 dele

Anret:
Læg den ene halvdel pitabrød på en tallerken og salat oven på

Kom tomater og feta på

Fordel kød/løg

Slut af med dressing og den anden halvdel af pitabrødet

Tip!

Det er lettes at skære andebrystet tyndt ud hvis man gør det før det er tøet helt op​

vild med and

En del af Geia Food A/S

Fuglevænget, 9000 Aalborg​   |   Telefon: +45 96 34 04 14   |   E-mail: info@geiafood.com